VI har lediga platser på Rosengården inför hösten 2024

Välkommen att ansöka om plats inför hösten 2024 på Rosengården! 

Fyll i anmälningsblanketten (se nedan) och skicka in den, så hör vi av oss! 

 

Intagningen - hur går den till?

Vi tar emot anmälningar till barnträdgården under hela årets lopp. Vi ser gärna att barnen börjar på hösten,men om vi har lediga platser tar vi emot barn under hela året.  Notera att vi har begränsade möjligheter att ta emot barn med specialbehov.

Vi ordnar Öppet Hus i januari - februari alla år, då alla intresserade har möjlighet att komma och bekanta sig med barnträdgården. Under öppet hus delar vi också ut anmälningsblanketter. Det går bra att vara i kontakt med oss när som helst under året om man vill göra ett besök. Vi går igenom anmälningarna på våren och meddelar sedan om plats. Vi ordnar ett föräldramöte för nya föräldrar under våren eller i början av sommaren.  I samband med att barnen skrivs in i Rosengården fyller föräldrarna i ett vårdavtal. Både anmälningsblanketten och vårdavtalet finns länkade här nedan.

Anmälningsblankett

Vårdavtal

Vad kostar det att ha sitt barn på Rosengården?
 

Avgifterna år 2023-2024

Så här ser våra månadsavgifter ut i år.

Smårosorna (1-3 åringar): 290€

3-5-årsgrupperna: 270€

Förskola 4 h 105 euro (stödavgift)

Förskola samt dagvård 195 euro 

Om föräldrarna av någon orsak inte får kommuntillägg eller FPA-stöd (ovanligt) så kan summan bli högre.

 

När du gör din FPA-ansökan

Föräldrarna ansöker själv om stöd för privat vård av barn från FPA. På blanketten (WH r1) ska den totala kostnaden för vården per månad fyllas i, enligt följande:

Smårosorna: 852,28€

3-5-årsgrupperna: 762,28€

Förskola + vård: 365,75€

 

Har du frågor om avgifter eller FPA-ansökan går det bra att kontakta föreståndaren på forestandare@rosengarden.fi eller på nummer 044 724 1294